Ingyenes szállítás 15.000,- forint felett!

Fánk lisztkeveték édesítőszerrel

420,00 Ft

Összetevők: vanília ízű édesítőszer (eritrit, természetes vanília aroma), bambuszrost, útifűmaghéjliszt, sűrítő anyag (konjak gumi), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), só, bourbon vanília őrlemény.

A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!

Súly :
Mennyiség :
Szállítási információk

Raktáron: 0 db

Out-of-Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

A Szafi Reform fánk lisztkeverék egy élelmi rostban gazdag, gluténmentes lisztkeverék, amely segítségével egyszerűen készíthetünk tejmentes, élesztőmentes, szójamentes, hozzáadott cukortól mentes, csökkentett energiatartalmú fánkot.

-60%-al csökkentett energiatartalmú fánk!

Adatlap

Átlagos tápérték
100g
Energia
446kJ / 111 kcal
Zsír
0.2g
- amelyből telített zsírsavak
0.2g
Szénhidrát
40.6g
- amelyből cukrok
0.2g
Fehérje
0.3g
0.6g
Rost
52.6g

Recept (5 nagyméretű fánkhoz):

Hozzávalók:

  • 1 csomag Szafi Reform fánk por (90 g)
  • 5 g bio citromhéj
  • 1 db M-es tojás
  • 3 db M-es tojásfehérje
  • 20 g víz

Elkészítés:

A fánkport keverjük el jó alaposan az 5 g citromhéjjal.

Egy másik tálban mérjünk ki 20 gramm vizet, majd adjuk hozzá az 1 egész tojást, és 3 db fehérjét, és alaposan keverjük el, végül adjuk hozzá a citromhéjas fánkport, és dolgozzuk sűrű folyékony, csomómentes krémmé.

25 percig pihentessük az így kapott masszát, ezután kissé lágy, de gyúrható tésztát kell, hogy kapjunk, amit lisztezett felületen gyúrjunk át, majd nyújtsuk ki, végül egy közepes méretű pohár szájával (vagy fánkszaggatóval) szaggassunk belőle 5 db fánkot.

Közben kókuszolajat melegítsünk fel egy nagyobb serpenyőben, és ha már forró vegyük takarékra a hőfokot, oldalanként süssük 2,5 percig. (1. oldal fedővel, 2. oldal anélkül.)

Papírtörlőre vegyük ki a fánkokat, várjuk meg, hogy langyosra hűljön, majd ízlés szerint tálaljuk!